pondělí 15. června 2009

na skok z Čech - a short visit from Bohemia











Takhle vypadá domeček po přestavbě - to jsou snímky hlavně pro kanaďánky, aby měli trošku představu,v jak se to vše změnilo.
Some photos of the former parent´s house after re-building - these pictures are mainly for our family in Canada to see the change.
Hela s Janou přijely na skok, taky tu byl Pepa a Zuzka s Marečkem.

Jana šprtá na zkoušky v Olomouci - říkala nám Janička , co to studuje, ale my to nedokážeme přiblížit - týká se to sociálních záležitostí :)
Zájem daleko převyšuje možnosti školy. Our niece Jana is preparing for examinations to school in Olomouc

Helenka povolila mladým, aby se šli projít ale Mareček po chvíli hlasitě protestoval, protože chtěl prso, a to mu nikdo nedokázal nabídnout...

We tried to calm little Mareček down but he just wanted his mother and her milk, so Zuzanka hurried to make him happy and everything was OK finally:)

Hela zkusila uspat Marečka, ale ten se nenechal. Zuzka se musela okamžitě vrátit z procházky, a pak bylo okamžitě vše vyřešeno. Maminka a její mlíčko dělalo divy:)

1 komentář:

Carolyn řekl(a)...

The first house I shared with Misa looks awesome. We have many wonderful memories there and in the garden and it's great to see the house is once again full of life! Can't wait to see it again in person!